Armură împotriva înțepătorilor

Armură împotriva înțepătorilor

37,00 lei

Ulei repelent împotriva insectelor, făurit din ingrediente naturale.

Cantitate: 50 ml ℮

Am combinat uleiuri esențiale cu efect repelent, ca să uiți de țânțari, căpușe, acarieni și alte insecte atunci când ieși în natură. Uleiul de mentă, cimbru și lavandă din componența armurii vor respinge insectele în mod eficient, lăsându-ți pielea parfumată. Aplică spray-ul direct pe corp, haine sau încălțăminte de 3-4 ori pe zi și ține insectele la distanță, fără a le omorî.

100% naturalLocally grownNo animal testingPalm oil freeVegan

Ingrediente (INCI): Ulei presat la rece din sâmburi de struguri (Vitis vinifera), extract uleios din gălbenele (Calendula officinalis), uleiuri esențiale de: pin (Pinus sylvestris), mentă (Mentha piperita), rozmarin (Rosmarinus officinalis), roiniță (Melissa officinalis), lavandă (Lavandula angustifolia), cimbru (Thymus vulgaris).

  • A se evita contactul cu ochii.
  • A nu se mânca.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Feriți produsul de razele solare.
  • A se păstra la loc uscat și răcoros.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Înainte de orice utilizare a produselor cosmetice naturale Hodaia în scop terapeutic, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Recenziile produsului

Recenzii (1)
Evaluare: