Elixir pentru ten

Elixir pentru ten

295,00 lei

Elixir pentru păstrarea tonusului pielii la orice vârstă

Cantitate: 30 ml ℮
Cantitate

Un adevărat răsfăț pentru piele, acest elixir, făurit dintr-o fuziune aleasă de uleiuri presate la rece și uleiuri esențiale, tonifică și hidratează tenul, diminuează ridurile, tratează acneea și ajută împotriva pigmentării. Combinația de uleiuri din luminița nopții, șofrănel, semințe de vișine și coacăze negre, purifică și restructurează pielea în profunzime, lăsând-o fină și catifelată, cu un aspect sănătos. 

Pentru ca tu să te bucuri de un produs blând nu doar cu pielea ta, ci și cu mediul, elixirul nostru vine într-un ambalaj reutilizabil - o cutie din lemn cu formă cilindrică, ce poate fi folosită apoi ca suport pentru pensule și perii. Nu te vei grăbi să arunci nici capacul, pentru că l-am făcut să fie perfect ca și suport pentru pahar. Mai mult, informațiile despre produs și ingrediente sunt ștampilate și scrise la mașina de scris pe o hârtie plantabilă (realizată manual din semințe și petale din flori de câmp și plante medicinale), pe care o poți planta în grădină sau ghiveci oricând, ca să te bucuri de aceleași arome ca și noi, la Hodaia.

100% naturalLocally grownNo animal testingPalm oil freeVegan

Aplicând acest elixir pe pielea ta, te vei bucura de un ten:

  • elastic, luminos și catifelat
  • cu mai puțină pigmentație și riduri
  • fără simptome de iritați și tensiune

Ingrediente (INCI): Uleiuri presate la rece din: semințe de luminița nopții (Oenothera biennis seed oil), semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius seed oil), sâmburi de coacăze negre (Ribes Nigrum seed oil), sâmburi de vișine (Prunus cerasus seed oil), semințe de măceșe (Rosa canina seed oil),alune de pădure (Corylus avellana), uleiuri esențiale de mușețel (Matricaria chamomilla flower oil) și coada șoricelului (Achillea millefolium flower oil).

  • A se evita contactul cu ochii
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • A nu se consuma intern
  • A se feri de razele solare
  • A se păstra la loc uscat și răcoros

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite în scop informativ, ele nu constituie în nici un fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Înainte de orice utilizare a produselor cosmetice naturale Hodaia în scop terapeutic, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Recenziile produsului

Recenzii (0)